Кметът на район „Южен“ в Пловдив Борислав Инчев от ВМРО: Последователни сме в програмата си

Кметът на район „Южен“ в Пловдив Борислав Инчев от ВМРО: Последователни сме в програмата си

04 юни 2019  |   0 коментара

Продължава изграждането на улично осветление в пловдивския район „Южен“ в Пловдив на места, където досега никога не е имало такова, съобщи кметът на района Борислав Инчев от ВМРО.

Приключил е монтажът на стълбове и лампи в неосветени участъци от улиците „Порт Артур“, „Георги Кондолов“, „Георги Икономов“, „Д-р Иван Кесяков“, както и в локалното платно на ул. „Даме Груев“.

Недопустимо е в 21 век във втория град на България по големина да има места без улично осветление, коментира Борислав Инчев, като обяви, че кметството на „Южен“ има изготвени проекти за още 6 улици, за които има и издадени разрешения за строеж. Работата по тях може да започне веднага след осигуряване на финансиране от страна на голямата община. 

Тъй като основна наша грижа е да осигурим сигурност и спокойствие на гражданите, още в началото на мандата откроихме като приоритет изграждането на допълнително улично осветление и сме последователни в това решение, точно както преследваме всяка възможност за нови паркоместа или детски площадки например, допълни Борислав Инчев.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *