Категорична подкрепа за Ангел Джамбазки да бъде водач на листата за евроизборите

Категорична подкрепа за Ангел Джамбазки да бъде водач на листата за евроизборите

16 февруари 2019  |   0 коментара

Днес, 16 февруари, се проведе областна конференция на ВМРО – гр. София. На събитието присъстващите гласуваха предложението на Областния комитет на София кандидатурaтa за евровота.

За водач на листата бе предложен Ангел Джамбазки. Като общинският съветник Карлос Контрера и председателят на градската организация на ВМРО – София Владимир Митов са номинации, които ще се включат в листата.

На конференцията общинският съветник в СОС и председател на групата „Патриоти за София – ВМРО и Атака“ Карлос Контрера каза следното:

На финала сме на два мандата – единият в ЕП, другият в местната власт. Имаме възможността да се похвалим с реализация на съществена част от нашата програма. Всеобщо е мнението, че европейските избори не били важни за нас и че нищо не се решавало от тях. Само ще Ви припомня, че т.нар. „Пакетъ Макрон” има пряка връзка със случващото се във Вашия квартал, има отношение с транспортния бизнес в София.

Апелирам към всички Вас да бъде активни, защото има смисъл във всичко това, което правим. Нашият евродепутат е 12-и по активност от всички 751 в ЕП. Това е резултат, с който другите не могат да се похвалят.

Ангел Джамбазки благодари на присъстващите за доверието, което му гласуват и с възторг сподели, че каквото и да е политическото моментно състояние, тази зала винаги ще е пълна заради идеологията на ВМРО. Това прави ВМРО по-различна партия от другите.

По повод скандалното гласуване на промените в Изборния кодекс евродепутатът Ангел Джамбазки заяви, че това гласуване направи времето наистина разделно. Това е попълване на листата с послушковци. По този начин се отнема завоюваното право на избирателя.

Ние отиваме на тези избори като убедени български националисти. Това са избори за бъдещето на Европа, категоричен бе Джамбазки.

Припомняме, че до момента номинации да бъде водач на листата за евроизборите Ангел Джамбазки е получил от структурите на ВМРО от ВрачанскоЯмболШуменСтара ЗагораПловдивПазарджикКюстендилКарловоСливенТервел, Хасково, Кърджали и Благоевград. Преди седмици пък видни общественици, интелектуалци, учени подкрепиха Джамбазки за следващ мандат в Европарламента и издигнаха кандидатурата му.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *