Карлос Контрера: Гетата произвеждат престъпници и убийци

08 март 2019  |   0 коментара

В „Орландовци“ има разклонение на кюстендилския род Гольовците - тези, които привлекоха общественото внимание покрай бруталното убийство, което беше извършено преди месец в Кюстендил. Това е част от клана, която живее отдавна в София.

Това каза в предаването „Патарински LIVE” общинският съветник от ВМРО в Столичния общински съвет и председател на групата „Патриоти за София“ Карлос Контрера.

Арестуваните са добре познати на полицията. Имало е много проблеми с тях назад в годините и както виждате, богат спектър от престъпна дейност. Част от тези хора са и в редиците на т.нар. от нас „гробищна мафия“, която се занимава с погроми по гробищните парцели, изнудване и измами, с цел да им бъде възложено да възстановяват паметниците. Може би не е зле и тези, които са задържани, да бъдат разпитани какво се случва с поругания миналата година бронзов бюст на Стамболов, изтъкна Контрера.

Те се занимават с различни видове бизнес освен гробищната мафия, съхранение и разпространение на наркотици, лихварска дейност и целия спектър от престъпления срещу личността - грабежи, нападения и т.н. Вероятно те участват и в т.нар. контролиран вот, заяви общинският съветник от ВМРО.

Тази група в „Орландовци“ не само на Гольовците, но и други цигани, демонстрират един доста висок стандарт на живот. И е добре за тези, за които има данни за престъпление, да се извърши проверка от КПКОНПИ за движимото и недвижимо имущество, защото тези къщи са се появили някак, платени са с някакви пари, трябва да се проследи произхода им. Също управляват скъпи автомобили, които едва ли са по силите на едни безработни и малограмотни хора, които нямат особени доходи, категоричен бе Контрера.

Когато се случиха събитията в Кюстендил заедно с г-н Джамбазки изпратихме сигнал до главния прокурор, до министъра на вътрешните работи и до председателя на КПКОНПИ. Обърнахме внимание, че освен проверката на т.нар. Гольовци, които са участвали в побоя, трябва да се провери точно орландовския клан, защото проблемът не е само там, но и тук. Хубаво е, че месец след нашия сигнал, всъщност имаме реализация, което значи, че полицията и прокуратурата противодействат на тази престъпност, обясни представителят на ВМРО.

Видяхте убиеца от кв. „Изток“ в Кюстендил. Той е 18-19-годишен вече завършен престъпник, с едно умишлено убийство по смисъла на чл. 116. Такива хора произвеждат гетата. Позицията на ВМРО е ясна – ние трябва да премахнем тези социални язви, иначе отглеждаме едно поколение престъпници, което утре ще тръгнат да бият и убиват по улиците, каза Контрера.

Целия разговор може да видите във видеото>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *