Карлос Контрера: След август месец ще бъде ясно кой ще е кандидатът на ВМРО за кмет на София

Карлос Контрера: След август месец ще бъде ясно кой ще е кандидатът на ВМРО за кмет на София

02 август 2019  |   0 коментара

В своята Фейсбук страница общинският съветник и председател на „Патриоти за София“ Карлос Контрера написа, че конкретика за това кой ще бъде кандидатът за кмет на София от ВМРО ще има след август месец. Всичко казано до тогава ще бъде гадаене.

Ето и цялото изказване от Фейсбук:

От няколко дни има голямо гадаене кой ще бъде кандидатът за кмет на ВМРО в София. Спокойно, Областният комитет на ВМРО в София не се е произнесъл. Иначе се разглеждат няколко кандидатури. Виждам, че на доста места из медии и социални мрежи се обсъжда дали Ангел Джамбазки ще се кандидатира, което доста ще пообърка сметките на социолози и политически гадатели.

Има време до местните избори и решението за кандидат за кмет и листа предстои.

Вярвам, че ВМРО ще продължи позитивното си представяне на изборите. Вярвам и че на изборите за общински съветници и кметове ВМРО дори ще надгради резултатите от европейските избори. Специално за София целта ни е да излъчим сериозен кандидат, който да влезе в битката за балотаж. И, разбира се, ВМРО да има такъв брой съветници, че да сформира самостоятелна група в СОС, с чието присъствие да се съобразяват всички. Присъствието на такава група на ВМРО ще гарантира промяна и повече разум в управлението на столицата.

Към днешната дата единствено, което може със сигурност да се каже, е, че ВМРО ще влезе в голяма битка за София. Конкретиката - след август. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *