Карлос Контрера: Патриотично мислещите българи  ще имат свой представител в ЕП

Карлос Контрера: Патриотично мислещите българи ще имат свой представител в ЕП

10 май 2019  |   0 коментара

Има индивиди, които бълват фалшиви новини срещу ВМРО. Нямаме проблем със сексуално-фирмената партийка „Воля“, има проблем в модела на поведение.

Това заяви в ефира на БНТ Карлос Контрера – общински съветник от ВМРО в София и кандидат на партията за евродепутат на предстоящите избори за ЕП.

Да си заместник-председател на НС не е същото като да продаваш хапчета и нафта. Не може с безумното си поведение да развращаваш обществото, заяви Контрера по повод поведението на Марешки и допълни, че вчера от ВМРО са призовали за нормалност във воденето на предизборната кампания.

По думите му т.нар. публични личности трябва сериозно да се замислят какъв пример дават пред обществото с поведението и говоренето си.

Всеки ден чрез различни комуникационни канали се тиражират тонове лъжи. Реално в момента политически дебат няма и липсва разговор по основните въпроси. Светът се тресе. Международните отношения рязко се променят. Времето е изключително динамично. И да се занимаваме с този продавач на хапчета, е абсурдно, заяви Контрера.

Той е категоричен, а и последни данни от социологическите агенции показват, че патриотично мислещите хора в България ще имат свой представител в ЕП в лицето на Ангел Джамбазки.  Съществува тенденция, която може да доведе до реализирани и на два или три мандата от ВМРО, допълни кандидатът.

Чрез Джамбазки в ЕП е ясно, че ще има кой да противостои на тази либерална помия, която ни залива от Брюксел, посочи Контрера.

Запитан за коалиция Обединени патриоти в национален аспект Контрера заяви, че коалицията работи и вчера дори са били приети изключително важни поправки в парламента, свързани с неизбежната отбрана. Тези промени връщат справедливостта и нормалността, каза още той.

За една от целите на ВМРО в ЕП Контрера очерта:

Около 1 млрд. евро всяка година се изливат в НПО-та по абсолютно непрозрачен начин. Значителна част от тези средства се разпределят от организации на Сорос и тръгват за разпределение надолу по веригата. Говорим за нещо като грантаджийска мафия. За ВМРО е проблем, че огромна част от тези пари се използват за провеждане на политики, които разграждат националната държава, пропагандират утопии, които са опасни за общественото съзнание. Неслучайно дебатът около Истанбулската конвенция, джендър политики, гей бракове и т.н. се инспирира точно от такива НПО, финансирани с публични средства. От друга страна, също участници в това, са т.нар. „Зелени“, които успяват да получат огромни грантове и същевременно блокират в националните държави важни икономически проекти, с което обричат хората на бедност. Идеята на ВМРО е този механизъм да бъде ревизиран или изцяло премахнат. Тези средства може да се използват за инвестиции в образование например.

Целия разговор с Контрера проследете във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *