Карлос Контрера: Няма да е изненада, ако ВМРО получи два мандата в ЕП

Карлос Контрера: Няма да е изненада, ако ВМРО получи два мандата в ЕП

05 май 2019  |   0 коментара

Водачът на нашата листа е човек, който се зае с редица каузи в Европейския парламент, каза кандидатът за евродепутат

Ще бъдем свидетели на „n“ на брой социологически проучвания, но смятам, че за ВМРО и г-н Джамбазки нещата са положителни. Смятам, че в хода на кампанията тези подкрепа ще нараства и няма да е изненада, ако ВМРО получи и два мандата.

Това каза кандидатът за евродепутат от ВМРО и общински съветник в СОС Карлос Контрера в ефира на предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Канал 3.

Коалиция ОП продължава да съществува в рамките на Народното събрание. Знаете, че сме поели ангажименти, влизайки в коалиция. Дали решението да се явим по отделно на изборите е успешно, ще разберем, каза той.

Водачът на нашата листа е човек, който се зае с редица каузи в Европейския парламент. Освен него в листата има хора със значимо обществено мнение и са личности. Следователно нашите идеи как да се промени ЕП са представени в нашата листа, категоричен бе Контрера.

Само за тази година след наш сигнал за Гольовците започнаха проверки не само в Кюстендил, но и в столичния квартал „Орландовци”. Отстояваме си позицията. Гръбнакът на циганската престъпност трябва да бъде пречупен, категоричен бе кандидатът за евродепутат.

Целия разговор гледайте във видеото>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *