Карлос Контрера: Легализирането на гей браковете нарушава ценностната философия на общество ни

Карлос Контрера: Легализирането на гей браковете нарушава ценностната философия на общество ни

12 юни 2018  |   0 коментара

Ако подменим фундамента на обществото, то няма да има общество.

Нали видяхте част от лозунгите на „София прайд“ – „Да убием патриархата“. Ама защо Вие искате да унищожите моя културен код по този начин и да ме принудите да живея във Вашата шизофренна реалност?

Коментар на Карлос Контрера, общински съветник от ВМРО и председател на групата „Патриоти за София“ в Столична община, за предаването „Денят ОН ЕР“ по телевизия „България ОН ЕР“.

Никой не гони хомосексуалистите, нито им нарушава правата, подчерта Карлос Контрера. Но тяхното желание е да ни завират сексуалната си ориентация в лицата, отбеляза той.

Това е шествие на хора с медицински проблеми. Провеждането на парада и истерията около него е израз на сбърканата държавна политика в областта на психиатричното здраве. Какво правиш вкъщи не трябва да засяга обществото. Тези хора правят интересна форма на изнудваща политика, категоричен бе общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера. 

Очевидно имаше провокация срещу контрапарада. МВР си изпусна нервите. 1300 души полиция, 600 000 лева прахосани обществени пари, а не могат да хванат двама престъпници. Трябва веднъж завинаги да приключим с този социален експеримент, заяви общинският съветник. 

Карлос Контрера посочи, че легализирането на гей браковете нарушава ценностната философия на това общество. Ако искате да подменим фундамента на обществото, то няма да има общество. Нали видяхте част от лозунгите – „Да убием патриархата“. Ама защо Вие искате да унищожите моя културен код по този начин и да ме принудите да живея във Вашата шизофренна реалност? И това да се случи на мнозинството от гражданите. Всички знаят, че има хомосексуалисти на високи постове. Как тогава са дискриминирани, попита политикът.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *