Карлос Контрера: Има епидемия от противообществени прояви, генерирани от гетото

Карлос Контрера: Има епидемия от противообществени прояви, генерирани от гетото

01 май 2019  |   0 коментара

Насилието над полицаи е недопустимо, категоричен е патриотът

Има епидемия от системни противообществени прояви, които се генерират от представители на гетото. Това се случва, защото хората в гетата живеят по други правила, имат различно светоусещане.

Това заяви в ефира на България ОН ЕР Карлос Контрера – общински съветник в Столичния общински съвет и кандидат за европейски представител в листата на ВМРО – Българско национално движение.

Обитателите на гетото нямат нищо общо с нашия общоприет морал. Не може да нападаш служители на реда – полицаи, горски, или пък лекари, които са дошли, за да ти спасят живота, допълни той.

По думите му от ВМРО години наред насочва общественото внимание по темата. От криворазбрана политическа коректност нашето общество не искаше дори да признае, че има проблем. Повече от 10 години ние говорим това и тенденцията е ясна, че ще продължат тези инциденти, обясни Контрера.

Той е категоричен, че за справяне с циганизацията са необходими конкретни мерки. Започват конкретни стъпки по решаване на Циганския въпрос, защото ВМРО участва във властта, заради което партията търпи и удари.

Очевидно е, че в страната ни има проблем с насилието над полицаи. Това нито е първият, нито последният подобен случай. Спомнете си събитията през изминалата година в Ботевград, когато се наложи жандармерията да се намеси и да стреля, отсече Контрера.

Пред Bulgaria ON AIR той бе категоричен, че на първо място трябва да бъде подобрено състоянието на правоохранителните органи в страната.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *