Карлос Контрера: Забранете гей парада

Карлос Контрера: Забранете гей парада

09 юни 2016  |   0 коментара

За отмяна на насрочения за 18 юни т.г. и забрана на провеждането на гей парад в София призова от трибуната на Столичния общински съвет Карлос Контрера – общински съветник от ВМРО и председател на групата „Патриоти за София“.

От изказването му стана ясно, че неговата и на групата, която представлява, позиция е, че провеждането на събития като  т. нар „София прайд“, е крайно неприемливо и недопустимо от морална и от ценностна гледна точка. Въпросният прайд е политически митинг с политически искания и осъществяването му е покушение срещу традиционните български ценности, морала, добрите нрави и провокация срещу семейството, посочи Контрера.

Съветникът смята, че провеждащите този парад целят да наложат силово над всички останали своя мироглед, за да се създаде убеждение и внушение, че всичко, което те правят и искат, е нормално.

Аз обаче го считам за ненормално и чуждо на българските традиции, дух и култура и то не за друго, а защото тези хора искат да ни наложат един чужд за нашето общество модел на мислене и обществен ред, каза представителят на ВМРО.

Какво искат всъщност те? Искат еднополови бракове, осиновяване на деца от еднополови двойки, искат хомосексуалността да бъде превърната в норма на поведение, едва ли не в задължително норма на поведение. Това е обективният прочит на този парад и идеята за неговото провеждане, изрази възмущението си Контрера.

Той допълни, че  организаторите на мероприятие окачествяват като враг, хомофоб, изрод и престъпник всеки, който не мисли като тях. Стигнали са дотам да нарекат и кмета на общината хомофоб, посочи съветникът, защото Йорданка Фандъкова е подкрепила инициативата „Седмицата на брака”.

Ако кметът на София е хомофоб, за мен сигурно ще кажат,  че ям деца на закуска и стрелям по гейове по улиците, каза Контрера и посочи, че дава този пример, за да онагледи, че с въпросния парад се прави политическа кампания, насочена срещу устоите на нашата цивилизация – ценности, дух, традиции.

Той е убеден, че огромното мнозинство от гражданите споделя същата логика – не иска някой да му натрапва своята сексуалност и перверзност по улици и площади. Сигурен съм, че мнозинството в тази зала също мисли така, обърна се той към колегите си в Общинския съвет. Затова и като гражданин и общински съветник няма как да не реагирам срещу това поредно сборище, срещу тази нагла провокация срещу морала и добрите нрави, която ще се състои на 18-и юни. Призовавам за забрана и за малко обществена хигиена за това, което се случва по улиците на София, каза в заключение Карлос Контрера.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *