Карлос Контрера: Докога ще финансираме тези, които работят срещу нас?!

Карлос Контрера: Докога ще финансираме тези, които работят срещу нас?!

30 април 2019  |   0 коментара

Финансирането на неправителствените организации е една от темите, които със сигурност ще дискутираме много по време на кампанията за европейските избори.

Това каза в свое изявление общинският съветник в СОС и кандидат за евродепутат в листата на ВМРО Карлос Контрера. Ето какво сподели той от страницата си във „Фейсбук“:

Какво показват сметките? На година Европейската комисия през европейския бюджет отпуска по около милиард за т.нар. НПО-та. Голяма част от тези пари отиват при соросоидните организации и това е добре известно. Това е част от сделката на т.нар. политическа коректност. Всички знаем след това за какво се използват тези пари – за разграждане на националните държави, за гей пропаганда, за финансиране на разни зелени грантаджийски организации, които спират икономически проекти, и за какво ли още не, категорично заяви кандидатът за евродепутат Карлос Контрера.

 За мен един от основните акценти трябва да бъде следният – тези пари да бъдат спрени и ако щете, да ги насочим към инфраструктура, образование, а не във финансиране на джендъри. Давам пример с Министерски съвет за информацията, която Каракачанов извади – над 800 млн. са похарчени за циганска интеграция. Ефектът от която интеграция е нулев. Докога ще продължаваме с тази схема – да финансираме тези, които работят срещу нас, запита Контрера.

Общинският съветник каза, че според него всеки кандидат за евродепутат трябва да бъде много ясно запитан „за“ или „против“ е това финансиране на НПО-та.

Карлос Контрера е категоричен, че финансирането в този вид трябва да бъде прекратено, а соросовите организации да бъдат отлюспени.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *