Карлос Контрера: Агресивната гей пропаганда е провокация преди Коледа! Зад фалшивата толерантност се крият брутални внушения и грантаджийски сметки

Карлос Контрера: Агресивната гей пропаганда е провокация преди Коледа! Зад фалшивата толерантност се крият брутални внушения и грантаджийски сметки

16 декември 2018  |   0 коментара

Концепцията за агресивната гей-пропаганда с билбордовете в големите градове е поредната висша форма на провокация. Това коментира пред ПИК общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Той изтъкна, че под маската на фалшива толерантност се създават брутални внушения, че има вълна от хомофобия. А такава няма и никой не ги притеснява за нищо. Те правят политика от собствените си задни части. Това е целена провокация срещу традиционните ценности преди светлите християнски празници, за да се създаде фалшиво и изкуствено усещане, че обществото е нетолерантно. Ако тези провокации не съществуваха, естествено няма да има и грантове, посочи общинският съветник.

По думите му безумието на ЕС да отпусне 200 хиляди евро за такъв проект с директно финансиране показва, че в Европа има нещо тотално сбъркано, включително на ментално ниво.

Категорично съм против да се слагат върху билбордове в София подобни агитации. Ако те направят това, а виждам по медиите, че се канят да го направят, съм сигурен, че общината ще ги премахне. Но, докато това се случи, гражданите ще се погрижат платната да не стоят по улиците, нека на който както иска да му звучи това. Вие знаете ли, че от сутринта ми звънят хора, които нямат нищо общо с ВМРО и Обединени патриоти, които не желаят тази агресивна гей-пропаганда и са възмутени от това, което се случва, посочи Контрера.

Той обясни, че общината няма правомощия да дава разрешения за конкретни реклами, а само определя местата, където да бъдат поставени самите съоръжения. Също така има препоръки до всички, които притежават рекламните пространства, да съблюдават добрите нрави и морала в страната. Хомопропагандата е недопустима, особено на места, които са публична общинска собственост - улици, площади, централни части на града. Но дори мястото да е частна собственост, хомопропагандата е недопустима, категоричен е съветникът от ВМРО.

Според него трябва да има категорична позиция на Столичната община, че тези билбордове са недопустими и че те ще бъдат премахнати щом се появят. А нашата задача като граждани е да бдим това да не се случи, подчерта Контрера.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *