Каракачанов: Целим предсрочни избори след евровота

Каракачанов: Целим предсрочни избори след евровота

30 април 2014  |   0 коментара

Нашата амбиция е след изборите за български представители в Европарламента да поискаме предсрочни избори. Ето защо вашата подкрепа ни е важна, защото само с нея ще имаме моралното право и възможността да поискаме разпускане на този парламент.

С тези думи председателят на ВМРО Красимир Каракачанов се обърна към жителите на Стара Загора. Градът на липите бе поредната спирка от Националното турне за повдигане на самочувствието на българина на коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“.

Каракачанов заяви, че в Европарламента трябва да бъдат изпратени български патриоти, останалото е една идеологическа измама.

Досегашните политици ни управляваха с лъжа. Евродепутатите от ГЕРБ са тръгнали по Европа, за да говорят, че у нас се вършат безобразия и европарите трябва да бъдат спрени. Така те целят да изнервят хората и да дестабилизират управляващите. Същото правеха БСП и ДПС докато бяха в опозиция, а ние искаме да променим това. Затова тези избори са важни, изтъкна лидерът на ВМРО.

С уверението, че всеки проблем има своето решение, въпросът е то да бъде търсено и открито, се обърна към множеството заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки, визирайки нерешения проблем с монополите у нас. Той посочи за пример Унгария, където са били изправени пред същата трудност, но са се справили.

Джамбазки е втори в евролистата на коалицията с номер 28 в интегралната бюлетина. Отбелязвайки 2 в дясното поле за преференции, българските граждани гласуват мажоритарно за Ангел Джамбазки.

У нас щастливи са кокошките, патките, прасетата, но не и хората. Въпросът е кого ще изпратите в Брюксел – някоя щастлива свиня или нас, с ирония коментира зам.-председателят на ВМРО. Според него в Европа българският народ трябва да избере достойни свои представители, които да бранят националния интерес.

Партиите на статуквото се опитват да фалшифицират изборите, затова трябва да внимаваме много, предупреди лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков. Ние трябва да спечелим тези избори за българския народ. Който не подкрепи коалицията, той гласува за партиите на статуквото. Доган, Местан и Пеевски не трябва да бъдат допускани до властта, завърши той.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *