Красимир Каракачанов: Стига противопоставяне

Красимир Каракачанов: Стига противопоставяне

24 март 2017  |   0 коментара

Би било добре ако десните и левите се обединят. Стига с това противопоставяне. Крайно време е да се обединяваме около каузи. Не харесвам думата балансьор. Искаме да бъдем реален политически фактор, а не да влизаме от криза в криза и да фалираме държавата.

Това каза лидерът на ВМРО и съпредседател на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов в студиото на „Тази сутрин“ по bTV.

Ние сме предвидими и затова ни предпочитат и от двете страни, обясни той по повод думите на Нинова и Борисов, че биха се коалирали с тях в следващия парламент. 

Ще приемете ли министерско кресло в правителство на Нинова, бе запитан Каракачанов.

Не е хубаво да слагаш егото си напред. Знаете, че два пъти са ми предлагали и двата пъти съм отказвал. Няма да се пазарим за постове. ПФ беше с 18 депутата в парламента и не беше фактор в парламента. Сега ще имаме над 40 народни представители и участието ни във властта е задължително, коментира лидерът на ВМРО. 

Въпреки, че с президента бяхме опоненти в миналите избори, трябва да призная, че Радев заслужава адмирации за достойната си позиция към Турция. Да бъдеш деликатен не означава да бъдеш слуга. Отношенията между България и Турция са болен зъб. А какво правим с болен зъб? Или го вадим или го лекуваме, каза в заключение Каракачанов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *