Каракачанов пред врачани: В ЕП ще лобираме за България

Каракачанов пред врачани: В ЕП ще лобираме за България

08 май 2014  |   0 коментара

Българският народ днес е разединен повече от всякога. След 25 години реформи трябва да започнем отново да съграждаме. С тези думи председателят на ВМРО Красимир Каракачанов се обърна към хилядите врачани, събрали се пред паметника на Христо Ботев в северозападния град. По улиците на Враца премина внушително шествие, организирано от коалицията от партии „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден”. Демонстрацията предшестваше спектакъла на Нешка Робева „Площадът“, част от националното турне „Реванш за българския народ“.

Само като чуете как сипят жупел срещу нашата коалиция, това може да ви говори единствено, че сме на прав път, заяви Каракачанов в препълнената зала на врачанския драматичен театър. Председателят на ВМРО е част от листата на „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“.

Той бе категоричен, че евродепутатите на коалицията ще се борят за всеки евроцент, който могат да вкарат в българската икономика, ще се борят да защитават икономическите интереси на страната. Ние трябва да лобираме за България, отсече Каракачанов.

Длъжни сме да се отърсим от страха и всичко, което ни внушават и да дадем доверието си на тези млади хора. България я очакват тежки времена, но ако повярваме и тръгнем всички заедно, ако те успят да запазят този екип и привлекат други към себе си, вярвайте, те ще успеят, заяви на свой ред Нешка Робева, посочвайки кандидатите на коалицията за представители в ЕП.

Затова на 25 май дайте им доверие, а те трябва да знаят, че няма нищо по-тежко от народното доверие - то задължава, завърши тя.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *