Каракачанов предвижда исторически реванш на изборите в Плевен

Каракачанов предвижда исторически реванш на изборите в Плевен

29 септември 2015  |   0 коментара

Плевен има нужда от един исторически реванш. Един реванш на една открадната победа от преди 4 години, когато с фалшификации и брутално използване на властта и купени гласове, победата беше изтръгната.

Това заяви в словото си лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов по време на тържественото откриване на предизборната кампания на коалиция „Плевен може – Плевен побеждава“.

За успеха на кампанията на местната коалиция бе отслужен водосвет в храм „Свети Николай“. Присъстваха кандидатите за общински съветници, кандидатите за кметове на населени места в община Плевен, кандидатът за кмет на града Георг Спартански и представители на партиите, подкрепящи „Плевен може – Плевен побеждава“.

Коалицията издига за кмет на общината Георг Спартански, който води и листата с кандидати за общински съветници. Втори в кандидатската листа е представителят на ВМРО д-р Калин Поповски. На изборите на 25 октомври „Плевен може – Плевен побеждава“ ще се яви под № 23 в бюлетината.

Георг Спартански беше издигнат кмет на Плевен преди два месеца от Гражданска инициатива „Плевен иска - Плевен заслужава". Тогава го подкрепиха граждани, между които лекари, юристи, архитекти, учители, художници, писатели, инженери.

В последствие към инициативата се присъединиха Реформаторски блок, ВМРО-БНД, ДП, РЗС, ББЦ, Зелените - общо 11 партии, движения и формации.

Откриването на предизборната кампания продължи с концерт на Танцова формация „Плевен", Роберта и квартет „Интро".

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *