Каракачанов: Поздравявам всички летци. Мечтата ми е за Гергьовден да има такова училище

Каракачанов: Поздравявам всички летци. Мечтата ми е за Гергьовден да има такова училище

11 април 2019  |   0 коментара

Мечтата ми е за Гергьовден да има такова училище.Искам да поздравя всички летци. Министерският съвет гласува решение за възстановяване на висшето военновъздушно училище в Долна Митрополия . Надявам се, че парламентът по най-бързия начин ще разгледа това предложение в Комисията по отбрана и  ще го гласува.

Това заяви в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” вицепремиерът, военен министър и председател на ВМРО Красимир Каракачанов.

В студиото на НОВА Каракачанов коментира и политическите престрелки от последните седмици, както и оставките.

Оставката е личен акт, ако Делян Добрев е преценил, че трябва да подаде оставка, е подал, а парламентът я е приел, коментира Каракачанов. Още като започнаха тези скандали, казах, че ми мирише на избори. Така се и получава. Мен ме интересува друго. Много важно е когато някой придобива нещо, дали го придобива по законен начин. Второ, дали използва служебното си положение, за да го придобие. Трето, дали доходите, с които го придобива, са законни. Оттук нататък да меря тераси, балкони, тоалетни, мазета, не ми се занимава, заяви Каракачанов. Вместо да има битка за евроизборите между идеи, ние говорим на кой колко му била голяма терасата. 

Относно решението коалицията „Обединени патриоти” да не се явява заедно на евровота Каракачанов заяви:

До вчера мнението ми беше, че трябва да се явим заедно. След като г-н Валери Симеонов не желае да се явим заедно, тъй като той смяташе, че не трябва да се явява с „Атака”, ние се явяваме поотделно. Или трите партии като „Обединени патриоти”, или такива двустранни формати не е решение. Като няма разбирателство, излизаме самостоятелно.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *