Каракачанов подкрепи врачанските патриоти

01 март 2017  |   0 коментара

Съпредседателят на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов бе официален гост на откриването на предизборната кампания на Патриотите във Враца.

Срещата премина при огромен интерес, а стотиците граждани имаха възможността да зададат своите въпроси към него, към водача на листата на Обединени патриоти за Враца Красимир Богданов и към кандидатите за народни представители.

В словото си Богданов припомни за представените от него приоритети преди малко повече от две години, с които поиска подкрепата на врачани.

През мандата на последния парламент извършихме ревизия в енергетиката и не допуснахме увеличаване цената на тока. Работихме за подобряване на инфраструктурата и икономическия климат на Северозападна България, за ограничаване и премахване на монополните организации, за пълно възстановяване на военното поделение във Враца, заяви Богданов.

Възстановяване на наборната армия, създаване на доброволни формирования за защита на населението при бедствия, аварии, катастрофи, повишаване на пенсиите, насърчаване на отговорното родителство, възпитание на младото поколение в патриотичен дух, справяне с демографската катастрофа, обезлюдяването и обезбългаряването на българските села бяха сред законодателната дейност на Патриотите

Работихме за справяне с етническата престъпност, за пресичане на подлите опити за ислямизация и турцизация на Северозападна България. Защитавахме правата на българските общности в чужбина и духовното обединение на българския народ, допълни още кандидатът за народен представител.

Голяма част от усилията ни се увенчаха с успех. За част от нашите предложения, времето и съпротивата на останалите формации не ни позволиха да ги довършим. Затова, борбата ни трябва да продължи, категоричен бе Богданов и изброи основните приоритети на коалиция:

  • ДОСТОЙНА И СИЛНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА
  • ОХРАНА НА ГРАНИЦИТЕ И СИГУРНОСТ В СТРАНАТА
  • СПРАВЯНЕ С ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРФА
  • ОБРАЗОВАНИЕ И ДОХОДИ ЗА МЛАДИТЕ ХОРА
  • ДОСТОЙНИ СТАРИНИ ЗА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ

Повярвайте ни, както ни повярваха 600 хиляди българи на президентските избори, се обърна към Врачани съпредседателят на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и поиска тяхната подкрепа.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *