Каракачанов: Партиите трябва да имат волята да разговарят помежду си

Каракачанов: Партиите трябва да имат волята да разговарят помежду си

23 февруари 2017  |   0 коментара

Политиката не трябва да се бърка в области като сигурността и отбраната. За съжаление последните 25 години няма правителство, което да не се е месило в кадровата политика на тези звена.

Това заяви в ефира на Нова телевизия Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО и водач на листата на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за народни представители в Плевен.

Поводът е, че служебното правителство отстрани главния секретар на МВР Георги Костов.

Каракачанов допълни, че е работил с него в продължение на две години в Комисията по вътрешна сигурност в Народното събрание. Според лидера на ВМРО Костов е професионалист, а служителите в тези служби трябва да работят спокойно.

Крайно време е след 27 години разделение на нацията да си зададем въпроса до какво ни доведе това. Това ни направи най-бързо намаляващата нация, с най-високата смъртност, с най–ниските доходи. Българските политически партии трябва вече да имат волята да разговарят помежду си за важните за страната проблеми и техните решения, заяви Каракачанов.

Следващото правителство трябва да показва национално съгласие, но това ще го видим само, ако е дошъл акълът на българските политици, смята той.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *