Каракачанов от парламентарната трибуна:  Българите искат сигурност

Каракачанов от парламентарната трибуна: Българите искат сигурност

11 март 2015  |   0 коментара

ДПС и с изказването си лидерът ѝ Лютви Местан направиха пореден опит да сатанизират Патриотичния фронт. Това каза от трибуната на Народното събрание лидерът на ВМРО r заместник-председател на парламента Красимир Каракачанов.

Г-н Местан, правите поредния опит да сатанизирате Патриотичния фронт, като се опитвате да вменявате термини, каза Каракачанов по повод асоциацията, направена от лидера на ДПС между партията му и българските евреи.

Патриотичният фронт е фронт на българщината, обясни лидерът на ВМРО и посочи, че целта на патриотите е да защитават българските граждани.

Нима изнасилвачът на 8-годишно дете е нормален човек, нима убиецът на 23-годишно момиче е нормален, нима убиецът на старци е нормален? Нима това са нормални хора, запита Каракачанов риторично.

Към Лютви Местан той се обърна, като заяви: Вие може да ги наречете човеколюбци и крайни либерали, но това са онези хора, които създават проблемите в България, те убиват чувството за държавност. И понеже намесихте понятия за ксенофобия и Холокост, искам да Ви информирам, че трима от инициативния комите за спасяване на българските евреи преди 72 г. са от редиците на ВМРО. Дошли са тогава в Народното събрание да търсят Пешев за съдействие.

В заключение Красимир Каракачанов заяви, че лицата, които изнасилват и убиват, трябва да бъдат преследвани с най-голямата строгост и суровост на закона. Желанието на българските граждани е да живеят в държава, която има ред, сигурност и порядък. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *