Каракачанов: Не сме заедно на евровота заради предложението на Симеонов да се явим без „Атака“

Каракачанов: Не сме заедно на евровота заради предложението на Симеонов да се явим без „Атака“

10 април 2019  |   0 коментара

Причината партиите от „Обединени патриоти“ да не са заедно на изборите е било предложението на Валери Симеонов да се явят само с ВМРО и без „Атака“.

Това заяви пред БНР вицепремиерът Красимир Каракачанов, който заедно с министъра на вътрешните работи Младен Маринов инспектираха готовността за охрана на границата ни при евентуална мигрантска вълна към България.

Лидерът на ВМРО заяви още:

Не мога да разбера на г-н Симеонов съображенията. Той дори в последно време спря да си вдига телефона, но в края на краищата хора всякакви, характери различни. Всъщност цялата причина е следната - господин Симеонов искаше на изборите да участват ВМРО и НФСБ, а аз исках да участваме трите партии заедно.

Каракачанов допълни:

Аз съм против това да се делим, да се разделяме на групички и да играем всеки срещу всеки. Затова не се съгласих на този вариант.

За бъдещето на коалиция „Обединени патриоти“ Красимир Каракачанов коментира:

Коалицията не се разпада. След изборите мисля, че на някои хора трябва да им дойде акълът. Към момента не ми изглежда вероятно заедно с местните избори да има извънредни парламентарни, но в края на краищата резултатите от местните избори могат да предопределят нещата.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *