Каракачанов: Не може някой да шляпа по врата и да дърпа ушите на президента

Каракачанов: Не може някой да шляпа по врата и да дърпа ушите на президента

02 ноември 2016  |   0 коментара

Кандидат-президентът на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов очаква да постигне по-висок резултат от този, който му дават в проучванията за предизборните нагласи.

Това той заяви в сутрешния блок на Нова телевизия, където гостува с кандидата за вицепрезидент Явор Нотев.

Настроенията в обществото са доста по-различни от официалните статистически данни. Резултатите няма да са такива, каквито показват социолозите, допълни Каракачанов, позовавайки се на стотиците с граждани, препълнили залите в страната за среща с патриотите.

Той посочи, че амбицията им Явор Нотев е да дадат алтернатива на сегашния политически модел, както и че излизат на битка за победа.

Президентската институция представлява България. Не може някой да шляпа по врата българския президент и да му дърпа ушите, макар и на майтап, категоричен бе Каракачанов.

Според него президентът трябва да може да каже и на партийните лидери в България, и на външните ни партньори кога нещо не е добре за страната и да отстоява националния интерес.

За пореден път той се обяви за връщането на наборната военна служба, за да може българските младежи да получат и възпитание, и обучение там.

Като президент ще защитя границите на България, ако американците искат да си нарежем ракетите, няма да го направя. Днес се отбелязва годишнината от началото на сръбско-българската война. Ако армията ни тогава беше такава, сега нямаше да съществуваме. Ще си защитавам идеите. Тази държава трябва да се защитава, смята Каракачанов.

 Нямам кредит, живея с около 1000-1200 лева и не ползвам охрана. Колата ми е на 2 години. Последно излъгах дъщеря си, но касаеше здравето, призна патриотът и заяви каква е първата му асоциация, като чуе името на опонентите си: Цачева – Бойко Борисов, Радев – САЩ, Каракачанов – българският патриотизъм, Дончева – поразяващата уста, Марешки – аптеки, завърши той.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *