Каракачанов: Не клоня нито към Москва, нито към Вашингтон

Каракачанов: Не клоня нито към Москва, нито към Вашингтон

08 ноември 2016  |   0 коментара

Иван Костов прави всички възможно, за да спечели Румен Радев на балотажа. Не знам защо го прави, хубаво си мълчеше в „Драгалевци“. Това заяви пред БЛИЦ Красимир Каракачанов, който постигна трети резултат на първия тур на президентските избори.

Потърсихме мнението на патриота по повод репликата на Костов от тази сутрин: „Радев, Марешки и Каракачанов са по-близки до Москва, сумарно техните гласове са повече от останалите кандидати“.

Аз за разлика от Костов не съм завършил в Съветския съюз. Това, че искам страната ни да има добри отношения с Русия, Индия, Бразилия и Китай, за да подпомогне почти убитата си икономика, не ме определя нито като русофил, нито като русофоб. Моята единствена кауза е България. Не клоня нито към Москва, нито към Вашингтон, подчерта Каракачанов.

Медията ни попита Каракачанов кой от двамата кандидати ще подкрепят националистите на балотажа.

Нямаме решение кого да подкрепим. По моя идея ще зададем няколко въпроса на двамата кандидати. Ето и два от тях - Какво е мнението им за трайното заселване на бежанци в страната ни и дали смятат, че след като минималният праг на бедност е 300 лева, толкова трябва да станат и пенсиите. Немислимо е хора с 40-годишен трудов стаж да кретат с по 170-180 лева пенсии.

Нашите избиратели, които са близо 600 000, сами ще преценят от отговорите на Радев и Цачева за кого да гласуват, посочи Каракачанов.

Ние сме честни към нашите избиратели. Не сме им обещавали, че ще им намалим данъците и не сме ги черпили с кебапчета и кюфтета по време на предизборната кампания. Не сме купували гласовете им. Разчитаме много на подкрепата им, допълни той.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *