Каракачанов: На много места купеният вот реши изхода от изборната надпревара

26 октомври 2015  |   2 коментара

ДПС разчита на етническия и религиозния фактор, каза още лидерът на ВМРО

Вината за това, че седем общини в Кърджали отново са на ДПС, е изцяло на българските партии и на политиката, която българските правителства водят 20 години в този район. Истината е, че ДПС разчита на етническия и религиозния фактор в този регион. Това заяви в предаването „Тази сутрин” по БТВ лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Българските политически формации, които 25 години правеха сделки с ДПС, доведоха до това, че затвърдиха монопола на тази етническа партия в определени райони на България. Това не е добре и е повод за много сериозен размисъл и анализи, добави той.

Изводът от изборите е, че отново, въпреки всички хубави приказки против купуване на гласове, против манипулиране на вот, истината е, че отново на много места купеният вот реши изхода от изборната надпревара, анализира председателят на ВМРО.

Той посочи, че най-важно е българските граждани да не са губещите.

ДПС са партия, която залага на етнически и религиозни принципи, на провокации на етническа и религиозна основа, а не на някакви европейски либерални принципи, коментира още Каракачанов.

Няма кой да ме убеди, че в циганските гета гласувалите за ДПС са високообразовани европейски либерали, заяви лидерът на ВМРО.

Коментари

  • checho

    октомври 26, 2015 в 9:59

    Stefan Nikolov Лошото е,че не можем да се върнем отново в 1989 година,за да започнем отначало . Разделяй и владей-това правеха и правят управляващите от вече 26 години и то много успешно.Раздробиха нацията да я управляват по лесно сега си живуркат.Така че за нас остава Терминал 2 .

  • Voevoda

    октомври 27, 2015 в 5:10

    Другият изход е страхливият български народ да се събуди и да гласува за партия която ще спре мафията и олигарсите да купуват мангалски гласове.После да се съберат доказателства за да се осъдят грабителите на България.За един достоен живот без страх това очаква българина,но ако не се събуди ще изчезне като нация.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *