Каракачанов и Нотев се срещнаха със симпатизанти в Перник

13 октомври 2016  |   0 коментара

С хляб и сол бяха посрещнати в Перник кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединените патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев.

На среща със симпатизанти в зала „Панорама“ те обещаха да водят независима външна политика, която да не е подвластна на чужди интереси. Мерки срещу нелегалната имиграция, битовата и организираната престъпност, са част от приоритетите на Каракачанов.

Заедно с кандидата за вицепрезидент се ангажираха да бъде изградена силна и боеспособна армия и да се предприемат действия за насърчаване на младите да останат в родината.

Българският президент не може да има чужди началници, не може да се кланя нито на Сорос, нито на Брюксел, нито на Вашингтон, нито на Москва, нито на Анкара, заяви кандидатът за президент.

Той обвини опонентите си от ляво и дясно, че се крият от дебат за бъдещето на България и отстояване на българската национална идея.

Една и основна е българската национална идея, каза Каракачанов пред присъстващите и допълни, че тя е да изградим модерна, стабилна и справедлива България. Такава, в която българските граждани да живеят нормално, в която циганските банди да не тормозят и грабят нашите баби и дядовци.

Кандидатите обещаха пред перничани повече мерки за работа и образование на младите българи у нас и възможности за приобщаване на етническите българи в родината.

В срещата с гражданите на Перник участваха и евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, и народният представител от Патриотичния фронт Атанас Стоянов.

Кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев за под № 19 в бюлетината.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *