Каракачанов: За мен разговорите с ГЕРБ приключиха

Каракачанов: За мен разговорите с ГЕРБ приключиха

30 октомври 2014  |   0 коментара

Личната ми позиция е, че преговорите с ГЕРБ приключиха - знаем си материала, не може да ни подценяват. Това обяви пред „Труд“ лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

По думите му е в ход кампания с цел да се запазят позициите на ДПС и бъдещо управление да зависи и от тях. Тя е започнала с изказвания на европейските либерали срещу Патриотичен фронт, на които член е ДПС, и е продължила с акцията на ЕНП.

Каракачанов каза, че в програмата на патриотите няма нищо антиевропейско, а двете „глупости“, за които се е хванал Борисов - тестовете по български за деца и ракети в Южна България, са извадени от контекст.

„Ако се вземе атлас по география за 4-ти клас, ще се види, че от границата ни до местата, на които се водят военни действия срещу „Ислямска държава“, няма и 1000 км. Каква Гърция и Турция", заяви той.

Другият съпредседател на Патриотичния фронт Валери Симеонов каза в парламента, че коалицията може да е и добър партньор, но и силен противник. Той декларира, че все пак е готов на разговори и ситуацията може да се промени, „когато Жозеф Дол не е в България".

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *