Каракачанов гласува за силна България, поиска да не се зачитат резултатите от Турция

Каракачанов гласува за силна България, поиска да не се зачитат резултатите от Турция

06 ноември 2016  |   0 коментара

Гласувах за една силна бъдеща национална държава, в която не купеният вот и чуждите интереси определят бъдещето на българските граждани, заяви Красимир Каракачанов.

Лидерът на ВМРО и кандидат за президент Красимир Каракачанов гласува в 149 СУ „Иван Хаджийски“ в столичния квартал „Овча купел“.

България винаги е над всичко, подчерта той. Страната не може да продължава по този начин, категоричен е воеводата. Каракачанов е недоволен от безработицата в страната, от напускащите държавата млади хора и от нашествието на мигранти.

Много хора са раздразнени от това, което не се случва в последните 25 години.

По повод информацията за изборни манипулации в Турция Каракачанов посочи, че в Истанбул на много места пред секциите са изкарани сергии, на които се попълват декларации за гласуване и директно казват за кого да се гласува.

Масово се говори на турски език в секциите, макар това да е изрично забранено. Ама не знаели български! Като не знаят български, какви български граждани са, какво правят на българските избори, попита кандидатът на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

Ако само пред една секция в България някой изкара такава сергия, веднага ще бъде отстранен, а в Турция може. Всичко това само доказва правилността на тезата ни, че вотът в Турция се организира и дирижира от турската държава, а това е пряка намеса във вътрешните дела на България, убеден е Каракачанов.

Той изрази възмущението си, че изборният процес в Турция не се контролира от ЦИК, а Външно пък изобщо не се интересува от него. Вотът в Турция трябва да се касира, резултатите от там не трябва да отчитат, категоричен е Красимир Каракачанов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *