Каракачанов: Гласувах за една по-добра България

Каракачанов: Гласувах за една по-добра България

05 октомври 2014  |   0 коментара

Гласувах за това хората да не емигрират, а да има работа за тях в страната ни. Да има сигурност за тях, а не всеки гражданин да трепери за имота и живота си. Гласувах за това нашите родители – българските пенсионери, да получават нормални пенсии. Гласувах за България. Това е нашето мото – България над всичко.

Това каза Красимир Каракачанов, съпредседател на Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО, пред столичното 149 СОУ „Иван Хаджийски”, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

Каракачанов заяви, че се е възползвал правото си на преференциален вот.

На всички, които още не са решили дали да гласуват, ще кажа да не се чудят. Купеният вот и етническият вот от Турция за пореден път ще манипулират изборите. Всеки българин, на когото не му е безразлично как ще живее в бъдеще, да излезе и да гласува – да има право на избор. Ако не гласуваш, купеният вот предрешава бъдещето на твоите деца. Вместо да мрънкаме, нека да накажем тези, срещу които мрънкаме и от които сме недоволни вече 25 години, допълни Каракачанов.

Съпредседателят на коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” каза още, че зависи от самите политици, дали хората ще върнат доверието си в тях.

Винаги съм казвал, че политиците са в основата на всичко – когато те крадат и лъжат, хората не им вярват. Правилният път на България е в политиците, които избираме днес – да изберем такива, които считаме за почтени хора и вярваме, че ще работят за здравето на нацията и България, заяви той.

Каракачанов каза още, че е необходимо стабилно правителство на страната.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *