Каракачанов в Плевен: Трети сме, ако вотът е честен

Каракачанов в Плевен: Трети сме, ако вотът е честен

19 май 2014  |   0 коментара

Хората искат някаква промяна и вече не вярват на утопии, като „синьо“, „червено“, „ляво“ и „дясно“. Това сподели лидерът на ВМРО, Красимир Каракачанов, който бе на посещение в Плевенска област. Той отбеляза, че много от сънародниците ни вече са разбрали, че не е толкова важно от коя партия си, а дали си патриот и мислиш за България. Надявам се това да излезе и като резултат на предстоящите избори за Европейски парламент, допълни Каракачанов.

По повод едно от последните социологически проучвания, сочещо коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“, като трета политическа сила на вота на 25 май,изпреварваща ДПС, председателят на ВМРО бе категоричен, че ако вотът бъде честен, това е напълно постижимо.

Защото ДПС е етническа партия, разчитаща на турското население в България, което вече 25 години същата монополизира и държи в изолация. Факт е, обаче, че ДПС купува избори масово, при това не само в смесените райони, но в цялата страна. Мога, например, да се обзаложа, че в районите с циганско население в Плевенска област ДПС ще получи гласове, не защото партията им е намерила работа или ги е образовала, а защото им е дала по някой лев, заяви Красимир Каракачанов.

В тази връзка той посочи, че е от огромно значение българите масово да излязат и да гласуват за коалицията „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“. Ние сме единствената формация, която ясно и категорично заяви, че при никакви обстоятелства няма да участва в едно правителство с ДПС, припомни лидерът на ВМРО.

Каракачанов сподели, че ако успее да защити тези проценти, които ѝ дава социологията, коалицията спокойно може да разчита на трима евродепутати. Така от 17 български депутати в ЕП ще има трима, които ще говорят само и единствено за българските национални интереси, заяви той. По думите му, следващата стъпка ще бъде оттегляне от българския парламент на депутатите, подкрепящи коалицията и предизвикване на предсрочни избори за Народно събрание.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *