Каракачанов в Нови пазар: Никога не сме лъгали българския народ

Каракачанов в Нови пазар: Никога не сме лъгали българския народ

03 април 2014  |   0 коментара

Три поредни правителства се подиграват с българските пенсионери. Около 2 млрд. евро на година се губят от контрабанда, още около 3 млрд. лв. се губят от източване на ДДС. Ето ги парите за вдигане на най-ниските пенсии, както и за здравеопазване.

Това заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов пред жителите на Нови пазар. Посещението в града бе част от националното турне „Реванш за българския народ“. Целта, която си поставят коалиционните партньори от „България без цензура“, ЗНС и ВМРО, е чрез обиколката да се повдигне българското самочувствие.

Всички, които сме тук сега пред вас, имаме биография, с която се гордеем, защото никога не сме лъгали българския народ. Това е голямата разлика между нас и политиците на прехода, посочи Каракачанов.

След 1990 г. едни и същи хора играха на сини и червени и направиха така, че вместо да помним завета на хан Кубрат и да бъдем единни, бяхме разделени на враждуващи лагери и групи, за да могат зад този идеологически параван да крадат, допълни председателят на ВМРО.

Разходих се в центъра на Нови пазар и видях, че не са останали млади хора. Ние искаме младите хора на България да останат тук. Политиците на прехода се провалиха не само защото не направиха нищо добро за нас, но и разграбиха държавата. Трябва да сменим това управление. ДПС, БСП и ГЕРБ трябва да разберат, че не са желани и трябва да си ходят, обяви председателят на ББЦ Николай Бареков.

Местните, дошли да се срещнат с представителите на коалицията, имаха възможност да зададат своите въпроси, да направят предложения, както и да споделят проблемите си. Майка на дете със 100% инвалидност разказа, че се грижи за него 24 часа в денонощие, а ѝ плащат 160 лв. за 4 часа работен ден. Пенсията на детето е 200 лв., а само сметките на семейството са 250 лв. Как се оцелява с такива пари, запита младата жена.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *