Каракачанов в лют спор със защитника на незаконните постройки

17 юли 2015  |   3 коментара

В ожесточен спор премина сутрешният разговор между лидера на ВМРО Красимир Каракачанов и адвокат Даниела Михайлова, която се зае да защитава правата на обитателите на незаконните постройки от циганската махала на Гърмен - „Кремиковци“. В „Тази сутрин“ по БТВ лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт категорично заяви, че законите трябва да важат еднакво за всички.

Според него няма как да се узаконят циганските къщи, за които става дума, защото повечето са върху частна собственост. На тази частна собственост собствениците си плащат данъците, а не могат да си ползват земята, възмути се Каракачанов.

Писмото на ЕСПЧ не е решение, изтъкна той и допълни, че правителството не е длъжно да се съобразява с него. Подобни акции имаше във Франция и Белгия, напомни лидерът на ВМРО.

Може ли някой с писмо отнякъде да ни принуди да не спазваме законите на родината си? Как може така да оклепате България, обърна се той към Михайлова. Каракачанов запита и дали си е направила труда да провери откъде са дошли тези хора.

Защо не се опитате да защитите правата на българските граждани, чиито имоти са отнети, попита настойчиво той.

Тези цигани са дошли от цяла България, но не заради минералната вода в близкото Огняново. Те са дошли, защото мястото е близо до границата, има алъш-вериш, те са докарани от бившия кмет, за да са му избиратели, подчерта Каракачанов. 

Коментари

 • МАРГАРИТА РУСЕВА

  юли 17, 2015 в 12:34

  Както винаги сме по двама- революционер и предател /ка/. Всъщност, как се казва тази страна, в която живеем? Цигария или България. Трябваше да й се зададе въпрос на тази госпожа- когато пред съда застанат обвиняем и потърпевш- и обвиняемият отива в затвора, нима се пита уважаемия съд дали затворът ще се отрази добре на същия? На българският народ му дойде в повече да бъде потърпевш. Много скоро ще започне саморазправа,която ще повлече надолу и онези,които защитават престъпниците и нарушителите. И тогава, г-жа Михайлова ще прочете по-внимателно закона,а парите,които е взела за тази мръсна работа,която върши в момента няма да имат същата стойност.

 • Възрожденеца

  юли 17, 2015 в 11:55

  Тази "невежа" Госпожа е много права като казва че трябва да се защитават "човешките" птава на гражданите, но като става въпрос за болшинството от циганите те не принадлежът към категорията "човеци" и "граждани" понеже те нямат ни най елементарните атрибути на цивилизован човек. Ако тя трябва да защитава някакви човешки права, то са правата на почтените български гараждани който са жертва на циганските насилия и своеволия. Погледнете в какви мръсни кочини живеят!, отвсен че точат държавни пари, за да "пройзвеждат" още повече некадърни под-човеци, който са се превърнали като разярени кърджалии и постояно тормозят българското население и по специално възрастното поколение. Тази Госпожа с сигурност трябва да е ненормална за да "защитава" такава необуздана паплач, но в действителност тя се прави на ненормална, заради "тлъстите" пари поучавани от ДПС и циганските тартори.
  Долу циганската престъпност подържана от ДПС и домашните продажни соросойди!

 • stefan

  август 12, 2015 в 1:31

  Циганското робство ни и е в кърпа вързано

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *