Каракачанов в Карнобат за „лошите българи“

Каракачанов в Карнобат за „лошите българи“

22 май 2014  |   0 коментара

Досегашният ни управленски елит гледаше на държавата като на дойна крава. Вината е и наша, че тези хора продължават да стоят на власт и не са наказани. На 25 май имаме възможността да променим това, обърна се Красимир Каракачанов към жителите на Карнобат в злата на градското читалище.

Председателят на ВМРО и коалиционните партньори от „България без цензура“, ЗНС и „Гергьовден“ посетиха града, за да се срещнат със свои симпатизанти. Политическите речи бях предшествани от концерта-спектакъл на Нешка Робева, част от турнето „Реванш за българския народ“

Управляващите партии на прехода лъжеха, разделяха хората, а зад омразата, която създаваха, те крадяха. Ние не искаме да си играем на леви и десни, нас ни споява патриотизмът, а това е нещо, което липсваше на онези, които ни управляваха досега. Тези политици бяха лоши българи, посочи Каракачанов.

Ако сте съгласни със случващото се, добре, не излизайте да гласувате. Но за първи път има шанс една коалиция  - „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“, да детронира ДПС от позицията ѝ на балансьор в управлението. Начинът е да ни гласувате вашето доверие, посочи той.

Номер 28 е възможността да ги накажем и да покажем, че искаме нашите деца тук, а не като миячи на чинии далеч от родината, завърши емоционалната си реч Каракачанов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *