Каракачанов във В. Търново: С почтеност и патриотизъм ще изправим България на крака

Каракачанов във В. Търново: С почтеност и патриотизъм ще изправим България на крака

18 март 2017  |   0 коментара

Милен Михов е мажоритарният избор на Велико Търново

Време и да сложим край на разделението и да разберем, че само с почтеност, патриотизъм и трудолюбие можем да изправим България на крака.

Това каза Красимир Каракачанов на предизборна среща във Велико Търново. Лидерът на ВМРО и съпредседател на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ бе в старата столица, за да подкрепи водача на листата доц. Милен Михов и кандидатите за народни представители от коалицията.

Така наречените системни политически партии продължават с охулването и противопоставянето. Продължават да разделят народа и да го карат да очаква добри неща някъде в бъдещето. Те не разбират, че българският народ иска личен пример, иска да види, че политиката е служба на обществото, каза Каракачанов пред над 300 човека в препълнената зала на великотърновския театър.

Основната ценност за нас е самият народ, това е нашето верую, категоричен бе Каракачанов.

Той коментира актуалните проблеми с намесата на Турция в българските избори. Ние сме за добри отношения с Турция като наша съседна държава. Но това означава тя да спре да финансира главното мюфтийство, да спре да използва имамите в България за политическа дейност като пропагандатори на новата партия на Ердоган в България, да спре да финансира всевъзможни организации, които турцизират и ислямизират циганите, да спре да финансира турцизирането на българските мюсюлмани в Родопите и да спре да ни се бърка във вътрешните работи, когато купува гласове за една или друга партия за българските избори. Тогава ще има добри отношения, заяви той.

Каракачанов подчерта, че листата във великотърновски регион по традиция е една от най-силните. Той припомни, че водачът на патриотичната листа Милен Михов е ръководител на екипа, който подготви проектозакона за връщане на наборната военна служба. Михов бе изключително активен в Народното събрание. Вносител е и на множество предложения към закона за предучилищното и училищно образование. По негова идея в този закон е записана поправката, че образованието трябва да е патриотично. Това е екип, на който може да се разчита, подчерта Каракачанов и призова присъстващите да подкрепят Патриотите с номер 17 в бюлетината.

Познавам почти всички в тази зала и смятам, че почти всички познават мен. За разлика от много други водачи на листи аз живея във Велико Търново, семейството ми е тук, плащам данъците си в този град, целият ми живот и работа са свързани с региона, затова смятам, че аз съм мажоритарният избор за Велико Търново, каза с много емоция Милен Михов.

Той подчерта, че България не трябва да върви нито на ляво, нито на дясно, а само нагоре и без да се отклонява от своите интереси, защото България има ценности, но не тези ценности, които ни ги внушаваха дълго време, за да ни обясняват, че трябва да правим жертви, а истински нашите. Нашите ценности са нашите родители, нашите деца, нашият труд, нашето село, нашата икономика, нашата армия, нашето здравеопазване. За тези ценности ние искаме българите да гласуват с номер 17 на 26 март, допълни доц. Михов.

На срещата присъстваха и голяма част от членовете на листата на Обединени патриоти.

Това са Иван Димитров от АТАКА, Ивайло Атанасов - областен председател на НФСБ, Кирил Кирилов - председател на ВМРО в Горна Оряховица и общински съветник, Тервел Марчев - общински председател на НФСБ във Велико Търново, Йордан Грозданов - бивш заместник-кмет на Велико Търново от ВМРО.

В края на вечерта от „Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО“ подариха на своите привърженици оперетата „Българи от старо време“.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *