Каракачанов във Враца: С № 25 за един млад и всеотдаен кмет

16 октомври 2015  |   0 коментара

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов дойде лично във Враца, за да подкрепи кандидата за кмет Красимир Богданов. Каракачанов изрази и подкрепата си за листата с 37 кандидати за общински съветници от „ВМРО – Българско национално движение“. Той подчерта, че срещу корпоративния и купения вот ВМРО противопоставя своя авторитет и качествата на предложените кандидати.

На предизборното мероприятие присъстваха и лидерите на Съюза на патриотичните сили „Защита“ доц. Йордан Величков и на Националното сдружение на запасното войнство „За честта на пагона“ ген. Петър Илиев, които също подкрепят кандидатурата на Богданов.

Каракачанов заяви, че първата задача е да бъдат убедени хората за гласуват, за да се обезсили търговията с гласове.

Кандидатът за кмет на Враца Красимир Богданов поиска доверието на хората с конкретна програма. Ние разработихме програма за управление, която нарекохме „Важни са хората“. Защото хората са най-големият капитал на Враца, заяви Богданов.

В програмата на ВМРО освен привличане на инвестиции и развитие на инфраструктурата има и мерки за гарантиране реда и сигурността на хората в общината.

Пълна ревизия на всички обществени поръчки и създаването на антикорупционен отдел в общината, финансова децентрализация на кметствата чрез въвеждане на делегирани бюджети, създаване на общинска полиция и формирования за действия при бедствия, аварии и извънредни ситуации. За силен контрол и корекция на отводнителните съоръжения с цел предотвратяване на нови наводнения, изброи част от акцентите на управленската програма на ВМРО кандидатът за кмет.

Красимир Каракачанов призова хората от Враца да гласуват с номер 25 за един млад и всеотдаен кмет, издигнат от ВМРО и още пет организации.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *