Каракачанов благодари на русенци за победата в общината

Каракачанов благодари на русенци за победата в общината

07 ноември 2016  |   0 коментара

Няма да се скрием и ще продължаваме да бъдем онзи коректив, който сте ни призовали да бъдем. Това пише в благодарственото си писмо до жителите на Русе Красимир Каракачанов.

„Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ са първа политическа сила в общината, откъдето е родом кандидатът за президент. Патриотите са първи и в община Санданаски.

С благодарност се обръщам към всички Вас, които на изборите за президент и вицепрезидент, провели се на 6 ноември 2016 г., оказаха своята подкрепа за мен и Явор Нотев. По този начин Вие превърнахте патриотизма в основен политически избор за нашия град, посочва се в обръщението.

Пълен текст на писмото >>>

Уважаеми русенци, 

Скъпи съграждани, 

Горди българи, 

С благодарност се обръщам към всички Вас, които на изборите за президент и вицепрезидент, провели се на 6 ноември 2016 г., оказаха своята подкрепа за мен и Явор Нотев. По този начин Вие превърнахте патриотизма в основен политически избор за нашия град.

В неделя показахме, че сме сила. Демонстрирахме ярко едно ново начало, чиято първа крачка бе направена още на парламентарните избори през 2014 г. Сега вече сме по-силни, по-уверени, по-готови за нови предизвикателства. Защото сме обединени, защото сме патриоти, защото знаем, че нашата битка е за България! 

Уважаеми русенци,

Без Вашата подкрепа нашият резултат не би бил толкова добър. Давам си сметка за огромната отговорност, която имам пред Вас. Не възнамерявам да губя този безценен кредит на доверие, който Вие - моите съграждани, ми дадохте. Искам да Ви уверя, че ще продължавам да работя все така упорито за нашия общ просперитет, защото вярвам и винаги съм вярвал, че Русе е сред градовете, дали най-много на България и като такъв заслужава специално отношение. 

Сега най-важното е да съхраним нашето единство. Да не се поддаваме на провокации, да не забравяме за какво гласувахме тази неделя. Трябва да продължим с нелеката задача да браним скъпата ни Родина от посегателствата на различни външни и вътрешни сили, желаещи да я разпокъсат. Опасността днес е по-реална. В хода на предизборната кампания успяхме да повторим много от нашите основни тези - имигрантското нашествие; агресивната външна политика на Турция; псевдо ценностите, които се опитва да ни налага ЕС – такива като гей браковете и третия пол; лишените от логика санкции, които пречат на нормалното развитие на икономиката ни. За нас има един единствен интерес и това е интересът на българите. Никой не е способен да ни каже какво да правим или какво да мислим, защото ние сме български патриоти, защото знаем, че пътят по който сме тръгнали е труден, но славен, и победата в крайна сметка ще бъде наша обща. 

Още веднъж благодаря на всички мои съграждани, които гласуваха за мен и за Явор Нотев. Ние сме тук, както винаги сме били. Няма да се скрием и ще продължаваме да бъдем онзи коректив, който сте ни призовали да бъдем. Благодаря Ви, скъпи русенци и бог да пази България! 

Красимир Каракачанов 

„Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО“

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *