Каракачанов: Битката ни е за силна и достойна България

Каракачанов: Битката ни е за силна и достойна България

23 април 2014  |   0 коментара

Амбицията на коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС и Гергьовден“ е да изгради една силна и достойна държава, в която нашите родители да имат достойни доходи, а децата ни – добро образование и работа, за да останат в България.

Това заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов пред жителите на Добрич, изпълнили залата на местния Драматичен театър „Йордан Йовков“. Североизточният град бе поредна спирка от турнето за повишаване националното самочувствие на българина, подето от коалицията заедно с певицата Деси Добрева и танцьорите на Нешка Робева. 

Събралите се в тази коалиция ще обединим усилия, за да спасим и въздигнем България. Ако българската нация не се сплоти около каузата на своето и това на децата си бъдеще, и Господ да слезе, няма да успее да ни помогне, допълни Каракачанов.

Съюзът на ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден е единствената формация, която има силата и народното доверие да победи ДПС в избори. Българският преход ще свърши с влизането ни във властта и за тези, които ограбиха българския народ, ще има възмездие. Това обеща на добричлии лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков.

От коалицията съобщиха, че техните евродепутати ще имат приемни дни в офисите си във всеки областен град. Припомнени бяха и вече поетите ангажименти – да бъде внесено проектопредложение в Европейския парламент за разследване на монополите, срещу които ВМРО води дългогодишна борба, както и българските представители в европарламента да даряват 80% от заплатите си за читалищата и за социална дейност. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *