Каракачанов: Андрей Слабаков ще стане евродепутат, ако ВМРО вземе втори мандат

Каракачанов: Андрей Слабаков ще стане евродепутат, ако ВМРО вземе втори мандат

28 май 2019  |   0 коментара

Лидерът на ВМРО обяви в „Лице в лице“ по БТВ, че е възможно пренареждане на листата им заради преференциите

Ако ВМРО вземе втори мандат, най-вероятно ще има разместване в листата на патриотите и той ще бъде за режисьора Андрей Слабаков.

Това съобщи в студиото на „Лице в лице” лидерът на партията Красимир Каракачанов. По думите му това става ясно от паралелното преброяване на ВМРО.

В цялата листа само шест души са членове на ВМРО, останалите са хора, с които сме работили и имаме общи виждания – режисьорът Андрей Слабаков, ген. Шивиков, журналистът Мария Цветкова. Това са хора, които акумулираха преференциален вот, ние ги насърчихме да се съревновават, коментира Каракачанов.

Лидерът на ВМРО коментира и различията му с председателя на „Атака” Волен Сидеров.

Ние се бяхме разбрали джентълменски – да не се нападаме по време на кампанията и каквото сабя покаже. Накрая да седнем, да анализираме резултатите на трите партии и да преценим кое е било по-правилно – да бъдем заедно или отделно, каза още Каракачанов и посочи, че няма намерение да разрушава коалиция „Обединени патриоти“.

Водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки посочи, че те са изтърпели негативни кампании на четири партии – „Воля“, „Атака”, „Възраждане” и „Презареди България”.

Тези хора не работеха за своя положителна кампания, те искаха да свалят нас, да нямаме ние представителство, каза още той. Джамбазки изрази благодарност на разумните хора, които са видели в листата на ВМРО отстояване на патриотичната идея и са я подкрепили на изборите.

Каракачанов обяви, че хората са гласували за ВМРО, защото им е омръзнало от негативизъм.

БСП, които не водеха кампания за евроизборите, а кампания за окалване на основния си политически опонент – ГЕРБ. Те загубиха от тази работа. Вътрешнопартийните неразбирателства доведоха до едно разделение, което им провали резултатите от изборите, посочи лидерът на ВМРО.

 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *