Кандидатът на ВМРО за Мърчаево отива на балотаж

Кандидатът на ВМРО за Мърчаево отива на балотаж

30 октомври 2015  |   1 коментар

Гергин Георгиев – кандидат на ВМРО за софийското село Мърчаево, достига до втория тур на изборите за кмет и ще мери сили с кандидат на ГЕРБ.

Той вече получи подкрепата на останалия трети в кметската надпревара Георги Тодоров – кандидат на „Сердика“ (АБВ, Български социалдемократи).

Георгиев е млад и енергичен човек, който приема присърце проблемите на съселяните си. По време на кампанията през изминалия месец той бе постоянно сред хората в Мърчаево. В директни срещи обсъжда с тях проблемите на населеното място.

Окаяното състояние на пътната инфраструктура и неуреденият транспорт до центъра на столицата са част от основните проблеми, които тормозят жителите на Мърчаево. Местните посочват и голям пропуск в работата по отношение на това селото да се превърне в популярна туристическа дестинация в природен парк Витоша.

Гергин Георгиев е категоричен, че Мърчаево може да стане много по-добро място за живот на хората. По думите му всичко е въпрос на чисти намерения и желание за работа в ползва на обществото.

Той разчита на подкрепа от мърчаевци, на които им е писнало да бъдат лъгани, че нещо в селото им ще се подобри.

Коментари

  • Александър Василев

    октомври 30, 2015 в 3:03

    Младите хора с нетърпение поемат всяка инициатива присърце веднага щом им се гласува доза доверие.. Пожелавам успех на г-н Георгиев! Дано успее да покаже с достойнство как човек с енергия и желание може да наклони везните в полза на обществото..

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *