Йордан Йорданов: Самостоятелно или в коалиция - Ангел Джамбазки трябва да е водачът на листата ни

Йордан Йорданов: Самостоятелно или в коалиция - Ангел Джамбазки трябва да е водачът на листата ни

03 април 2019  |   0 коментара

Дали партиите от „Обединени патриоти“ ще се явят самостоятелно на евроизборите или в коалиция коментира в предаването „12 без 5“ по Радио „Добруджа“, народният представител на ВМРО от Добрич Йордан Йорданов.

Ние взехме решение да започнем подготовка за самостоятелно участие, но вратата е широко отворена към нашите партньори. До последно ще се надяваме, че ще проявят здрав разум и обединението, което ни донесе успех, ще продължи. Нашата номинация за водач на листата е Ангел Джамбазки – най-логичният избор. Той е разпознаваем, най-активен и харесван сред настоящите български евродепутати. Смятаме, че с него ще постигнем най-добри резултати и той ще ни представлява достойно в Европарламента. Ангел Джамбазки е нашето категорично предложение за водач на листата в преговорите с АТАКА и НФСБ, заяви Йорданов.

От седмица Йорданов е член на Националния изпълнителен комитет на ВМРО – националният ръководен орган на партията.

Изборът бе очакван за мен и го приемам за напълно логичен – във ВМРО съм от 1995 г., сподели Йордан Йорданов. Той отбеляза, че взетото решение на националния конгрес на партията се дължи на добрата работа, която всички членове и симпатизанти на ВМРО в област Добрич са свършили.

Залагаме на нормални, свестни, местни, честни и почтени хора – така Йордан Йорданов обясни на какво се дължат добрите резултати в региона – партията има депутат, областен управител, двама общински съветници в Добрич и е първа политическа сила в Балчик.

Йордан Йорданов е категоричен, че столицата няма нужда от нов национален стадион:

На последния мач срещу Черна гора имаше максимум 10 000 зрители, което е прекалено малко за град като София. Средствата за нов национален стадион е по-добре да се вложат в базите в провинцията, включително и Добрич, смята народният представител от „Обединени патриоти“.

След години преподаване на география и история в Хуманитарната гимназия в Добрич Йордан Йорданов сподели, че учителската професия и работата с децата му липсват.

След като приключа работата си в Народното събрание, ще се върна и ще продължа с професията, която съм избрал със сърцето си, сподели Йордан Йорданов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *