Йордан Йорданов: Празнувам имен ден, където се чувствам най-добре – в родния град

Йордан Йорданов: Празнувам имен ден, където се чувствам най-добре – в родния град

06 януари 2020  |   0 коментара

Източник: „Добруджа.БГ

Празнувам имения си ден, там където се чувствам най-добре – в родния си град, с добра компания – близките и приятелите ми, каза навръх Йордановден народният представител от ВМРО за Добричка област Йордан Йорданов. Депутатът поздрави с празника всички добруджанци и имащите имен ден на 6 януари, с пожелание за здраве и сполука през годината. 

През последните години наблюдаваме едно връщане на българите към корените им. Все по-голямо значение се отдава на спазването на традициите и българските обичаи. Надявам се и през 2020 г. да продължи тази тенденция. Така завещаното от нашите деди ще достигне и до децата ни - нещо, което през годините ни крепи като нация, каза Йорданов.

Народният представител сподели, че е кръстен на дядо си Йордан и името се предава в рода му от поколения. Според него, това е отговорност към дедите, към децата и към бъдещите поколения. 

„Изпратихме една успешна изборна година. Така народният представител от ВМРО коментира изминалата 2019 г. През тази година не се очаква да има избори и се надявам да се създадат работещи закони, да има ползотворна среда за работа, както на местните, така и на държавните органи за управление.

Като акцент в целите през 2020 г. за Йордан Йорданов, който е учител по професия, е продължение на устойчивото нарастване на доходите в сферата на образованието.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *