Йордан Йорданов: Контактът ми с хората е ежедневен

15 май 2017  |   0 коментара

Реализмът взе надмощие над първоначалната емоция. Реалната работа в Народното събрание тепърва предстои. Тя започва от утре, чрез работа по комисии, коментира за радио „Добруджа” добричкият депутат  от ВМРО Йордан Йорданов.

Според думите му заседанията на общинския съвет в Добрич протичат много по-коректно и отговорно, отколкото заседанието в парламента.

Ние сме малкият партньор в управлението и желанието ни е да се различаваме от досегашния  такъв  - РБ и да допринесем за едно патриотично бъдеще на страната ни, каза още добричкият депутат. 

С всичко онова, което говорим и правим през годините, успяхме да накараме дори и големия ни партньор ГЕРБ, както и опозиционните партии, да гледат по-патриотично на нещата, каза той. Като пример в това отношение той посочи  оградата по границата.

Когато преди 4 години започнахме да говорим за изграждането на такива съоръжения срещу нахлуването на бежанци от Азия и Африка, тогава абсолютно всички  политически партии казаха, че това не е хуманно, а в момента всички говорят на нашия  език, заяви народният представител.

Днес Йордан Йорданов съвместно с общинските съветници от ВМРО Пламен Николов и Тихомир Маринов стартираха приемна в Добрич.

Контактът ми с хората е ежедневен. Връзката ми с тях е в социалните мрежи, както и по телефона, допълни  по този повод Йорданов.

Депутатът уточни, че граждани го търсят по въпроси от всякакво естество, но той би могъл да бъде най-полезен в сферите, в които работи. Той е член на парламентарната комисия по образование и наука и на комисията по въпросите на младежта и спорта.

Цялото интервю с добричкия народен представител Йордан Йорданов вижте във видеото>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *