И от ВМРО – Стара Загора готови доброволно да помагат заради коронавируса

И от ВМРО – Стара Загора готови доброволно да помагат заради коронавируса

16 март 2020  |   0 коментара

От ВМРО – Стара Загора заявиха готовност да помагат доброволно с каквото е необходимо във връзка с обявеното извънредно положение заради разпространението на коронавирусната инфекция.

Така от патриотичната формация отговориха на призива на евродепутата и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки да покажем национална солидарност и грижа за сънародниците ни. Успоредно с усилията и мерките на изпълнителната власт всеки от нас може и трябва да покаже личен пример, спокойствие, грижа за ближния, за по-слабия, за уязвимия, апелира Джамбазки.

За хора в нужда на територията на Стара Загора телефоните за контакт с доброволците от ВМРО са: 0888922836 и 0889518777.

Кметът на Стара Загора изрази благодарност на всички, които са заявили готовност да се включат като доброволци и да помогнат. Кметът увери, че ще се направи организация и група на доброволците, която ще помага за разнасяне на продукти и лекарства. На екипите ще бъдат подсигурени защитни средства.

Припомняме, че на апела на Ангел Джамбазки откликнаха и от ВМРО – Шумен. Организацията на ВМРО - Шумен предлага своята помощ на всички, които имат нужда от нея. Приканваме възрастните, самотните и хронично болните хора да ни потърсят на телефон: 0882466374 и ние ще се отзовем и ще им помогнем, заявиха шуменските патриоти.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *