И ВМРО – Благоевград издига Ангел Джамбазки за водач на евролистата

И ВМРО – Благоевград издига Ангел Джамбазки за водач на евролистата

15 февруари 2019  |   0 коментара

На редовно заседание на Общинския комитет на ВМРО – Българско национално движение - Благоевград бе предложена кандидатурата на Ангел Джамбазки за водач на листата на изборите за Европейски парламент през месец май 2019 година.

С пълно единодушие предложението бе прието, като членовете на Общинския комитет изразиха своята подкрепа за г-н  Ангел Джамбазки.

Сред най-сериозните мотиви за този избор бе това, че в Европейския парламент Джамбазки е изключително борбен и активен, като защитник на българските национални интереси през изминалия мандат. Той е абсолютно разпознаваем в ЕП, и е най-деен от всички български евродепутати, мотивират предложението си Патриотите от ВМРО – Благоевград.

До момента номинации да бъде водач на листата за евроизборите Ангел Джамбазки е получил от структурите на ВМРО от ВрачанскоЯмболШумен, Стара ЗагораПловдивПазарджикКюстендилКарлово, Сливен, Тервел, Хасково, Кърджали. Преди седмици пък видни общественици, интелектуалци, учени подкрепиха Джамбазки за следващ мандат в Европарламента и издигнаха кандидатурата му.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *