Искрен Веселинов: Опозицията върти една и съща плоча за апокалиптичното състояние на страната на всеки дебат, независимо какво се говори

03 декември 2019  |   0 коментара

Днес по време на разискванията в извънредната точка за избирането на Деница Сачева за министър на труда и социалната политика се водеха ожесточени дебати.

Народният представител от ВМРО Искрен Веселинов опроверга опозицията и заяви, че върти една и съща плоча за апокалиптичното състояние на страната, която пуска по време на всеки дебат, независимо за какво се говори. И отбеляза, че подкрепата на Обединени патриоти за Сачева е напълно осъзната и осмислена, като идва след среща и задълбочен разговор с нея. По време на разговор на бъдещия министър са били поставени редица въпроси без този патос от пленарната зала, но достатъчно отговорно.

По думите на Веселинов Сачева се е вслушала в притесненията около новите правила в Закона за социалните услуги и засега има разбиране, че те трябва да бъдат отложени, да има дебат с противниците, да се изяснят текстовете и да бъдат ремонтирани. От ВМРО ще настояват и за приемане на стратегията срещу циганизацията.

Ние, патриотите в тази зала, сме гаранция, че Истанбулската конвенция няма да пробие, както и десетилетните соросоидни тълкувания в учебниците, които бяха прокарвани от джендър идеолозите и които ние вече успяхме да преборим и да премахнем. Всички ние се противопоставяме на тези идеологии и защитаване семейните ценности и българщината, каза Искрен Веселинов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *