Искрен Веселинов: Най-големият враг на тези избори беше ниската избирателна активност

Искрен Веселинов: Най-големият враг на тези избори беше ниската избирателна активност

06 ноември 2019  |   0 коментара

Основният враг на тези избори беше ниската избирателна активност, обяви в предаването „Още от деня“ по БНТ заместник-председателят на ВМРО и народен представител Искрен Веселинов.

Местните избори са най-хубави, защото всички политически сили печелят. Ниската избирателна активност е знак за апатия и липса на алтернатива. Ние се надяваме ВМРО да се превърне в алтернатива на механичното и носталгичното гласуване. От ВМРО искаме хората да гласуват патриотично. Крайно време е да почнем да обръщаме внимание на националните си интереси, а не три дни да се говори за лидера на движение „Русофили“, който е получил медал от Путин. На много места в страната се констатираха изборни нарушения. Не мога да говоря за София и искането за касиране на изборите, защото не съм запознат, каза още Веселинов.

Официално „Обединени патриоти“ се състои от две партии. Не искам да коментирам думите на Волен Сидеров. Пожелавам му успех като общински съветник. Не мога да кажа дали сме врагове, защото не знам дали някога сме били приятели. На парламентарните избори Волен Сидеров ни използва, защото „Атака“ не можеше да премине 4-процентовата бариера и яхна вълната на ВМРО, разкри Искрен Веселинов.

Целия разговор гледайте във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *