Искрен Веселинов: За една година Патриотите смениха посоката на управление

24 април 2018  |   0 коментара

Благодарение на участието на Обединени патриоти във властта се смени посоката на управление. Посоката, в която десетилетия наред се развиваше държавата – на ограничаване на доходите, концепцията за евтината работна ръка, която уж съживява икономиката, но която всъщност е катастрофална.

Това коментира пред камерата на „България 24“ Искрен Веселинов – заместник-председател на Парламентарната група на Обединени патриоти и заместник-председател на ВМРО. Веселинов припомни, че Патриотите са имали противоречие по ред въпроси, но винаги са отстоявали принципи си и даде за пример Истанбулската конвенция. Европейска заслуга на това правителство е и че не показа патриотизма като стигмирана идеология, коментира Веселинов.

Той посочи също, че за първи националният интерес се отстоява толкова силно, както в това управление.

Оттук нататък Патриотите продължават с борбата с битовата престъпност и разширяването на неизбежната отбрана, обясни Веселинов, като посочи, че в сряда са внесени в деловодството на парламента промените в Наказателния кодекс. Друг приоритет е законът за книжовния българския език, с който ще се санкционират всички администрации официални места,в които не го ползват и си служат с чуждици. Борбата с монополите и административния произвол и злоупотребите с ТЕЛК-овете, са другите въпроси, по които ще да се работи сериозно обясни още Веселинов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *