Искаме ли отново да сме евроидиотите на съюза?

Искаме ли отново да сме евроидиотите на съюза?

23 април 2014  |   0 коментара

Това, че България усвоява толкова пари от Европейския съюз, колкото и дава, ни поставя в графата „евроидиоти“.  Така заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки изрази възмущението си пред зрителите на сутрешния блок на БНТ по повод водената до момента политика на страната ни. За пример даде Гърция, където са отличници по усвояване на средства. Затова и гръцките пенсионери живеят добре. А с такова поведение държавата ни всъщност кара българи-висшисти да търсят препитание, обгрижвайки гръцките пенсионери, обясни той.

Ангел Джамбазки е втори в листата за Евроизборите на коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС и Гергьовден“.

Като евродепутат аз ще работя единствено за интересите на България. Ще работя страната ни да усвоява на максимума евросредствата. Ще се боря срещу потисниците на българските общности извън граница – хората в Македония, Западните покрайнини, Бесарабия, които са наши сънародници, изброи задачите си той.

За нас Европейският съюз е Европа на нациите, а не някаква федерална структура, обясни разбиранията на ВМРО Джамбазки.

Български национален интерес е държавата Турция да не стане член на Евросъюза. Този интерес трябва да бъде защитаван категорично в парламента на Европа. Мотивите за това са много – като почнем икономически, та стигнем и до географски, каза още той.

Джамбазки посочи и проводниците на турските интереси в българската политика – Реформаторския блок и ДПС .

Той заяви, че за България е най-добре да се случат предсрочни парламентарни избори.

Запитан как ще води предизборна кампания за привличането на хора, които да окажат подкрепа за листата на коалицията, Джамбазки отговори: „С много работа, срещи с хората и най-вече – с каузата, която сме си поставили – българският национален интерес на първо място“.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *