„Защита“ ще работи за преизбирането на Ангел Джамбазки за евродепутат

„Защита“ ще работи за преизбирането на Ангел Джамбазки за евродепутат

27 март 2019  |   0 коментара

Със решение на ръководството си Съюзът на патриотичните сили „Защита“ се обяви в подкрепа на кандидатурата на заместник-председателя на ВМРО и настоящ евродепутат Ангел Джамбазки за втори мандат в Европарламента.

От партията заявяват, че няма да излъчват своя листа с кандидати за предстоящите европейски избори, а ще работят в подкрепа на Джамбазки, като подкрепят листата на ВМРО – БНД.

Ето текста на решението на патриотичната формация:

РЕШЕНИЕ

НА ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО НА СПС „ЗАЩИТА“

Днес, 26.03.2019 година, в град София се проведе заседание на Изпълнителното бюро на СПС „ЗАЩИТА“.

След  обсъждане на актуалната политическа обстановка в страната  и вариантите за участие в предстоящите избори за Европейски парламент през май 2019 година единодушно беше взето решение ПП СПС „ЗАЩИТА“ да не участва самостоятелно със своя листа от кандидати, а да подкрепи ПП „ВМРО-БНД“ като неин коалиционен партньор в настоящата коалиция „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ“.

Прие се единодушно да се подкрепи и кандидатурата на г-н Ангел Джамбазки за водач на листата на ВМРО - БНД в изборите за Европарламент. Изтъкнаха се качествата му, които ни карат да сме сигурни, че той ще бъде достоен представител на патриотичните сили в новия парламент на Европа. Ще защитава истинските национални интереси.

Настоящото решение да се доведе до знанието на всички членове на Националния съвет на СПС „ЗАЩИТА“ и до всички членове и симпатизанти на партията в страната. Да се започне активна работа по организиране подготовката ни за участие в изборите през месец май.

Град София, 26.03.2019 г.                  

ИЗПЪЛНИТЕЛНО БЮРО НА СПС „ЗАЩИТА“

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *