Запасното войнство подкрепя Богданов за кмет

Запасното войнство подкрепя Богданов за кмет

08 октомври 2019  |   0 коментара

В нарочни декларации централните ръководства на Национално сдружение на клубовете на запасното войнство „За честта на пагона“ и ПП Съюз на патриотичните сили „Защита“ изразиха подкрепата си за кандидатурата на народния представител Красимир Богданов за кмет на Община Враца.

В декларация, подписана от ген. Петър Илиев – председател на НСКЗВ „За честта на пагона“, се заявява:

Живеем в сложно и тежко време, изпълнено с предизвикателства и заплахи. Познавайки проблемите на хората, изживявайки ги заедно с тях и търсейки начин за тяхното разрешаване, заявяваме подкрепата си за кандидатите на ВМРО- БНД – символ на патриотичната сила, която очакваме да постигне висок резултат в предстоящите на 27 октомври 2019г. местни избори.

От „Защита“ са убедени, че представителите на ВМРО ще работят за решаването на проблемите по чистотата, транспорта, демографската криза, икономическото развитие, сигурността и спокойствието на хората по места, за да се промени техният облик и младите да не търсят препитание в големите градове или чужбина.

Двете формации ще подкрепят ВМРО –БНД и защото:

...като тях споделяме и оставаме верни на патриотичната идея. Ние, които сме положили клетва пред народа и родината, не ще пожалим сили за единението и просперитета на нацията. Даваме подкрепата си за кмет на Община Враца на кандидата на ВМРО - БНД Красимир Богданов и апелираме към всички воини от запаса и резерва, всички искрени български патриоти да гласуват за него в предстоящия местен вот.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *