Европейско разследване на ЕРП-тата

Европейско разследване на ЕРП-тата

17 април 2014  |   0 коментара

Представителите в Европейския парламент от коалицията „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ ще поискат пълна ревизия на ЕРП-тата у нас. Това обещание поеха лидерите на коалицията пред препълнената зала на театъра в Пазарджик. Градът бе домакин на турнето „Реванш за българския народ“.

Ние не сме против чуждите инвеститори, но очакваме от тях да правят нещо ново, да изграждат. Да дойдеш, да вземеш едно държавно предприятие и да престанеш да плащаш на държавата – срещу това сме против, отсече лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Евроизборите са важни, защото хората, които отидат в ЕП, трябва да защитават българските интереси, а не да се делят на семейства, както наричат групите на партиите в ЕП. Досега български въпрос в Европарламента не е поставян. Нещо повече, прочухме се като екскурзиантите на ЕП - двама от евродепутатите, изхарчили най-много средства за командировки, са българи – единият от ГЕРБ, другият - от „Атака“, възмути се той.

Когато хората скочиха срещу ЕРП-тата, ние бяхме до тях. За нас това е патриотизъм, обясни и заместник-председателят на ВМРО и втори в коалиционната листа Ангел Джамбазки.

За нас родолюбието се доказва ежедневно. Патриотизъм днес значи хората да живеят добре, да имат нормални доходи, да имат достойни заплати. Заради липса на грижа към хората сме започнали да гледаме на държавата като Андрешко – като нещо чуждо, което само иска да му вземе данъците и не му дава нищо в замяна, обърна се към пазарджиклии Джамбазки.

Всеки ден изпитвам на гърба си колко страшни могат да са БСП, ГЕРБ и ДПС заедно. Те са мафия, октопод, който се е вкопчил във властта, коментира председателят на ББЦ Николай Бареков. Основната ни политическа цел е свалянето на ДПС от власт. Тази партия е и основният ни опонент, подчерта той. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *