Евден Николов: Пазете здравето си, но запрятайте ръкави, създавайте и работете

Евден Николов: Пазете здравето си, но запрятайте ръкави, създавайте и работете

24 март 2020  |   0 коментара

Дали кризата ще раздели плявата от зърното или как да погледнем позитивно и с надежда на въведеното извънредно положение в страната. Тази гледна точка предлага Евден Николов, общински лидер на ВМРО в Стара Загора, цитиран от БНР.

Налице са условия и се проявяват все повече едни от най-хуманните и ценни човешки качества, а именно: хората стават по-отговорни, разумни, дисциплинирани, инициативни, дейни, солидарни и толерантни. Установяват се синхрон и разбирателство в действията между властите, институциите, гражданите и бизнеси. Установява се висока лична и обществена санитарна хигиена и хигиена в общуването и взаимодействието, казва той, убеден, че от лошото ще извлечем и обществени, и политически, и икономически и личностни ползи.

Пожеланието му е:

Пазете здравето си, но запрятайте ръкави, създавайте и работете, за да сте полезни за себе си, ближните си и обществото.

 И понеже Евден Николов е пчелар, който се грижи за 200 кошера, няма как във време на пандемия да не попитаме за ползите от пчелните продукти. В прикачения звуков файл ще чуете и неговата лична рецепта за подсилване на имунната система.

Интервю на Зорница Семерджиева >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *